Óvodai Köznevelési Konferencia

A Békés Megyei Kormányhivatal Oktatási Főosztálya, Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatával közös szervezésben 2014. március 6-án megrendezésre került „Óvodai Köznevelési Konferencia” címmel az a szakmai konferencia, melyen közel 200 fő vett részt.
A konferencia kiemelt témájaként a közeljövőben bevezetésre kerülő pedagógus életpálya modellt, a pedagógiai szakmai ellenőrzéseket és az óvodai fenntartók feladatait jelöltük meg.
A konferencián résztvevők köre: állami és nem állami fenntartásban lévő óvodai fenntartói feladatokat ellátó vezetők és munkatársaik, óvodavezetők és helyetteseik, valamint az érdeklődő óvodapedagógusok, akikhez eljuttattuk az általunk készített meghívókat.
Az érdeklődés kimagasló volt.  Az óvodák képviselőin kívül polgármesterek, jegyzők, aljegyzők - mint óvodai intézményeket fenntartók - is részt vettek az eseményen.
Köszöntőt mondott enter Erdős Norbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott és Kiss Tibor, Békéscsaba Megyei Jogú Város alpolgármestere.
A konferencia levezető elnöke: Marton József oktatási főosztályvezető volt.

Az előadók: Gilicze Zoltán, oktatási és közművelődési irodavezető – Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Polgármesteri Hivatal, dr. Nadrainé Szent-Gály Viola, óvodafejlesztési irodavezető - Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft., Petőné Vígh Katalin – óvodavezető, az Oktatási Hivatal tanügyigazgatási  szakértője - nagy örömmel jöttek hivatalunkba és sok kellemes élménnyel gazdagodva távoztak. Nagyon köszönték a lehetőséget, akárcsak a résztvevők, miszerint a köznevelés óvodai szegmenseire is figyelmet fordított hivatalunk.

A konferencián elhangzott előadások anyaga a csatolmányban megtekinthető.

CsatolmányMéret
A háromszintű szakmai ellenőrzés folyamata az óvodai nevelésben-Viola.pdf1.75 MB
A portfólió- készítés szabályai és gyakorlata utólsó.pdf1.19 MB
BÉKÉSCSABA-Gilicze Zoltán.pdf1.99 MB

Földárverés

Nemzeti Földalapkezelő Szervezet logója

Európai Uniós pályázatok

 

Járási hivatalok

Kormányablak

Kormányablak

mohu választások KSzK KSzK Belső piaci szolgáltatási irányelv üvegzseb