Oktatási és Hatósági Osztály rendezvényei

Idén is megrendezésre került hagyományos „Elismerő ünnepségünk”

https://lovedagesut.com/shvetsiya-kupit-zakladku-mefedron-fen-amfetamin-kokain-geroin-mdma-ehkstazi-gashish-shishki-boshki.html A Békés Megyei Kormányhivatal 2015. május 27-én ismét megrendezte „Elismerő ünnepségét” az országos versenyeken 1-10. helyezést elért tehetségeknek. Az ötvenhét díjazott tanulóból a képzeletbeli dobogóra tizennyolcan állhattak fel.

Луховицы Az elismerésben részesülő tanulókat a kormányhivatal főigazgatója Petróczki Zoltán Gábor ünnepi beszédében az alábbi sorokkal köszöntötte:

https://heleraper.ru/zachem-nuzhen-bulbulyator.html  

watch Születésünknél fogva mást és mást kapunk, de hogy ki miként sáfárkodik a talentumával, az a személyiségtől is függ. Aki jól bánik a kapott értékkel, az megduplázza, megsokszorozza.

Москва Фили-Давыдково купить LSD 220 mkg   A tehetségek felismerése és gondozása kimagaslóan fontos feladat. Ezért elismerés illette mind a harmincnyolc felkészítőt, akik meglátták diákjaikban a lehetőségek és nem hagyták elveszni azt. Bízunk benne, hogy Békés megye büszkeségei a továbbiakban is csak gyarapodni fognak és rendezvényünket évről-évre számos díjazottal bővíthetjük.

https://likamenes.ru/zakladka-lsd-v-moskve.html Csoportkép

enter site  

click Az ünnepségen készült képek galériája.

„Tanévkezdő” konferencia

Москва Новокосино купить Ecstasy - Homer / Bart A Békés Megyei Kormányhivatal 2014. október 1-jén hagyományai és jó gyakorlatainak folytatásaként az idén is megrendezte tanévkezdő konferenciáját, melynek kiemelt témái a köznevelés 2014/2015-ös tanéve előtt álló feladatai, a KLIK fenntartói teendőiben történt változások, valamint a pedagógusok minősítési rendszere volt.

https://masterprofl.ru/lebedyan-kupit-zakladku-geroin-roznitsa-999-vhq-afganistan.html Tanévkezdő Konferencia 2014.10.01 A Szent István Egyetem békéscsabai nagyelőadójában összegyűlt több mint 300 érdeklődőt dr. Lukácsi Krisztina, a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatója köszöntötte, majd a rendezvénynek helyet adó egyetemi kar megbízott dékánja, dr. Bíró Tibor üdvözölte a résztvevőket. A szakmai előadók Czunyiné dr. Bertalan Judit, az EMMI köznevelésért felelős államtitkára, Hanesz József, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ elnöke és Thaisz Miklós, az EMMI Köznevelésért Felelős Államtitkárság főosztályvezetője voltak.

https://hasergolf.ru/novoshahtinsk-kuritelnie-gashish-dlya-amfetamin-legalnie-soli.html Konferencián a résztvevők egyrészt segítséget kaptak a jogszabályváltozások értelmezéséhez és szakszerű alkalmazásához – ezzel is támogatva a köznevelés jogszerű működését –, valamint választ kaptak az őket érintő kérdésekre. Mindenki számára világossá vált, hogy a köznevelés megújítása a jogszabályi környezet kialakításával, a tartalmi szabályozás átalakításával és a fenntartói-működtetői rendszer kialakításával elindult. A rendszer finomhangolása áll előttünk.

https://casilawetl.ru/stoimost-kokaina-na-chernom-rinke.html  A konferencia résztvevői között megtalálhatóak voltak a megyében működő köznevelési intézmények vezetői, pedagógusai, tankerületi igazgatók, járási hivatalok vezetői, és az intézményfenntartók képviselői is.

Tanévnyitó Rajzkiállítás

Северо-Западный округ города Москвы купить закладку: меф-мефедрон, фен-амфетамин, кокаин, героин, мдма, экстази, ски кристаллы скорость, гашиш, шишки и бошки A Békés Megyei Kormányhivatal négy turnusban 2014. június 16. és 2014. július 11. között immáron második alkalommal szervezett térítés ellenében nyári tábort Kormány-Kuckó néven a törzshivatalban, valamint a szakigazgatási szerveiben dolgozók gyermekei részére.

A 2014. évi vizsgaidőszakokhoz kapcsolódó érettségi vizsgaelnöki felkészítő képzés

https://xiramaserat.ru/yalta.html https://fedukalo.ru/bolezni-listev-konopli.html Témája: A 2014. évi vizsgaidőszakokhoz kapcsolódó érettségi vizsgaelnöki felkészítő képzés ( enter site Jogi, szakmai továbbképzés érettségi vizsgaelnökök számára)

Купить соли миксы в москве https://bilbaodent.ru/ex-nihilo-fleur-narcotique-narkoticheskiy-tsvetok.html Napirend

go site https://biztelfer.ru/moskva-vao.html 14.00–14.10      Köszöntő

https://lowlyshop.ru/shini-diski-optom.html follow                            Marton József, oktatási főosztályvezető - Békés Megyei Kormányhivatal

Нижний новгород бошки купить https://meninpure.ru/rubtsovsk-kupit-zakladku-chisteyshiy-kokain-98.html 14.10–14.25      Békés megyei adatok az érettségi szervezés jelen szakaszában

Москва ЮЗАО купить закладку: меф-мефедрон, фен-амфетамин, кокаин, героин, мдма, экстази, ски кристаллы скорость, гашиш, шишки и бошки Előadó: Belleli Anna, oktatási referens – Békés Megyei Kormányhivatal

Купить крисы Котово https://teritimal.ru/zakladki-skorost-a-pvp-v-tveri.html 14.25–16.00      Érettségi elnöki felkészítő képzés

follow link Москва Щукино купить закладку: меф-мефедрон, фен-амфетамин, кокаин, героин, мдма, экстази, ски кристаллы скорость, гашиш, шишки и бошки                            Előadó: Molnár József, oktatási referens –Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal

Óvodai Köznevelési Konferencia

Салоники купить закладку: меф-мефедрон, фен-амфетамин, кокаин, героин, мдма, экстази, ски кристаллы скорость, гашиш, шишки и бошки A Békés Megyei Kormányhivatal Oktatási Főosztálya, Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatával közös szervezésben 2014. március 6-án megrendezésre került „Óvodai Köznevelési Konferencia” címmel az a szakmai konferencia, melyen közel 200 fő vett részt.
A konferencia kiemelt témájaként a közeljövőben bevezetésre kerülő pedagógus életpálya modellt, a pedagógiai szakmai ellenőrzéseket és az óvodai fenntartók feladatait jelöltük meg.
A konferencián résztvevők köre: állami és nem állami fenntartásban lévő óvodai fenntartói feladatokat ellátó vezetők és munkatársaik, óvodavezetők és helyetteseik, valamint az érdeklődő óvodapedagógusok, akikhez eljuttattuk az általunk készített meghívókat.