Oktatási és Hatósági Osztály rendezvényei

Idén is megrendezésre került hagyományos „Elismerő ünnepségünk”

click here A Békés Megyei Kormányhivatal 2015. május 27-én ismét megrendezte „Elismerő ünnepségét” az országos versenyeken 1-10. helyezést elért tehetségeknek. Az ötvenhét díjazott tanulóból a képzeletbeli dobogóra tizennyolcan állhattak fel.

here

http://barbarosmuhendislik.com/button Az elismerésben részesülő tanulókat a kormányhivatal főigazgatója Petróczki Zoltán Gábor ünnepi beszédében az alábbi sorokkal köszöntötte:

http://anchorfellowship.net/locate/starie-dorogi-kupit-koks.html

купить ЛЁД Кандалакша  

Купить закладки трамадол в Новопавловске

follow url Születésünknél fogva mást és mást kapunk, de hogy ki miként sáfárkodik a talentumával, az a személyiségtől is függ. Aki jól bánik a kapott értékkel, az megduplázza, megsokszorozza.

купить Говнишко Чайковский

get link   A tehetségek felismerése és gondozása kimagaslóan fontos feladat. Ezért elismerés illette mind a harmincnyolc felkészítőt, akik meglátták diákjaikban a lehetőségek és nem hagyták elveszni azt. Bízunk benne, hogy Békés megye büszkeségei a továbbiakban is csak gyarapodni fognak és rendezvényünket évről-évre számos díjazottal bővíthetjük.

http://www.alahadze.ru/contradict/kupit-marka-slantsi.html

Скорость в Юхнове Csoportkép

http://quadgoblin.com/routine/magnitka-kupit-shmig.html

купить Гаштет Солнечногорск  

http://pokraska-avto.v-vitebske.by/unpleasant/kupit-sol-v-beloy-kalitve.html

watch Az ünnepségen készült képek galériája.

Закладки трамадол вИрбите

„Tanévkezdő” konferencia

http://thewhiskeychronicles.com/frightful/kupit-grechka-zaraysk.html A Békés Megyei Kormányhivatal 2014. október 1-jén hagyományai és jó gyakorlatainak folytatásaként az idén is megrendezte tanévkezdő konferenciáját, melynek kiemelt témái a köznevelés 2014/2015-ös tanéve előtt álló feladatai, a KLIK fenntartói teendőiben történt változások, valamint a pedagógusok minősítési rendszere volt.

Купить закладки скорость a-PVP в Гукове

Закладки лирика в Сольце Tanévkezdő Konferencia 2014.10.01 A Szent István Egyetem békéscsabai nagyelőadójában összegyűlt több mint 300 érdeklődőt dr. Lukácsi Krisztina, a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatója köszöntötte, majd a rendezvénynek helyet adó egyetemi kar megbízott dékánja, dr. Bíró Tibor üdvözölte a résztvevőket. A szakmai előadók Czunyiné dr. Bertalan Judit, az EMMI köznevelésért felelős államtitkára, Hanesz József, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ elnöke és Thaisz Miklós, az EMMI Köznevelésért Felelős Államtitkárság főosztályvezetője voltak.

http://tuzcu.net/decade/kupit-zakladki-lirika-v-ustyuzhne.html

Спайс в Мамадыше Konferencián a résztvevők egyrészt segítséget kaptak a jogszabályváltozások értelmezéséhez és szakszerű alkalmazásához – ezzel is támogatva a köznevelés jogszerű működését –, valamint választ kaptak az őket érintő kérdésekre. Mindenki számára világossá vált, hogy a köznevelés megújítása a jogszabályi környezet kialakításával, a tartalmi szabályozás átalakításával és a fenntartói-működtetői rendszer kialakításával elindult. A rendszer finomhangolása áll előttünk.

http://carrerolaw.com/efficiency/auto-loveryder.html

see url  A konferencia résztvevői között megtalálhatóak voltak a megyében működő köznevelési intézmények vezetői, pedagógusai, tankerületi igazgatók, járási hivatalok vezetői, és az intézményfenntartók képviselői is.

Закладки скорость a-PVP в Большой Камне

A 2014. évi vizsgaidőszakokhoz kapcsolódó érettségi vizsgaelnöki felkészítő képzés

http://asic.sozdaniesajtov.ru/injustice/gashish-v-tarkoviche-sale.html http://ostertype.com/entrust/kupit-shishki-v-kosterevo.html Témája: A 2014. évi vizsgaidőszakokhoz kapcsolódó érettségi vizsgaelnöki felkészítő képzés ( героин закладки по воронежу Jogi, szakmai továbbképzés érettségi vizsgaelnökök számára)

http://luminanza.com.br/wane/zakladki-tramadol-vnovoshahtinske.html купить Герыч Рузаевка Napirend

http://prohrw.com/fear/papazol-pokazaniya-i-instruktsiya-po-primeneniyu-tsena-analogi-otzivi.html http://seo-leaf.net/taste/kupit-iney-lermontov.html 14.00–14.10      Köszöntő

http://imtyapidekor.com/noon/kupit-gash-novozibkov.html click here                            Marton József, oktatási főosztályvezető - Békés Megyei Kormányhivatal

Передозировка димедрола http://tomsk.rubicon-st.ru/repay/a29-chto-eto.html 14.10–14.25      Békés megyei adatok az érettségi szervezés jelen szakaszában

http://onicaauto.com/nobility/obraztsi-zhalob-na-otkaz-v-lekarstvennom-obespechenii-i-rekomendatsii-po-ih-sostavleniyu.html Előadó: Belleli Anna, oktatási referens – Békés Megyei Kormányhivatal

Сводная таблица крупных размеров наркотических средств watch 14.25–16.00      Érettségi elnöki felkészítő képzés

go to site follow site                            Előadó: Molnár József, oktatási referens –Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal

Óvodai Köznevelési Konferencia

get link A Békés Megyei Kormányhivatal Oktatási Főosztálya, Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatával közös szervezésben 2014. március 6-án megrendezésre került „Óvodai Köznevelési Konferencia” címmel az a szakmai konferencia, melyen közel 200 fő vett részt.
A konferencia kiemelt témájaként a közeljövőben bevezetésre kerülő pedagógus életpálya modellt, a pedagógiai szakmai ellenőrzéseket és az óvodai fenntartók feladatait jelöltük meg.
A konferencián résztvevők köre: állami és nem állami fenntartásban lévő óvodai fenntartói feladatokat ellátó vezetők és munkatársaik, óvodavezetők és helyetteseik, valamint az érdeklődő óvodapedagógusok, akikhez eljuttattuk az általunk készített meghívókat.