Tanévnyitó Rajzkiállítás

Москва Тверской купить закладку: кокаин, героин, гашиш, спайс, экстази, мефедрон, амфетамин, мдма, шишки и бошки A Békés Megyei Kormányhivatal négy turnusban 2014. június 16. és 2014. július 11. között immáron második alkalommal szervezett térítés ellenében nyári tábort Kormány-Kuckó néven a törzshivatalban, valamint a szakigazgatási szerveiben dolgozók gyermekei részére. Számos érdekes készségfejlesztő, szórakoztató programon és oktató foglalkozáson vehettek részt a táborozók, mely élményeket a turnusok végén rajzok formájában örökítettek meg számunkra. Ezek a képek kerültek kiállításra a Békés Megyei Kormányhivatal aulájában, melynek megnyitójára 2014. szeptember 1-jén került sor. Marton József az Oktatási Főosztály vezetője A kis herceg című meséből vett, közismert idézettel nyitotta meg a rajzkiállítást:

Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.”

Antoine de Saint-Exupéry

A gyermeki képzelet alkotta rajzok egy számunkra, felnőttek számára láthatatlan, őszinte világba röpítenek el bennünket. A kiállított rajzok tehát egyfajta élménybeszámolóként tárulnak a látogatók elé, bizonyítva a szervezők munkájának sikerességét.

A nagy érdeklődésre és sok elismerésre való tekintettel, várjuk jövőre is azon táborozni vágyók jelentkezését, akik szeretnek alkotni, játékosan tanulni és a szabadban játszani.

Földárverés

Nemzeti Földalapkezelő Szervezet logója

Európai Uniós pályázatok

 

Járási hivatalok

Kormányablak

Kormányablak

mohu választások KSzK KSzK Belső piaci szolgáltatási irányelv üvegzseb